Hunajaiset korvapuustit tai pitko

Hunajakorvan paremmat puustit
6 isoa tai 8 ”normaalikokoista”

⇒ Pullapitko samalla taikinalla, lisää vain rusinat taikinaan!

1½ dl maitoa
12 g tuoretta hiivaa tai 2 tl kuivahiivaa (tuore hiiva liuotetaan maitoon, kuivahiiva sekoitetaan jauhoihin)
¼ tl suolaa
2 tl kardemummaa
3 rkl hunajaa
40 g voita tai kasviöljyä
1 kananmuna
5½ dl jauhoja
(1 dl rusinoita pullapitkoon)

Korvapuustien täyte

2 rkl hunajaa
2 rkl voita/öljyä
3 tl kanelia
1 tl vaniljasokeria

Pinnalle mantelilastuja

Valmista taikina, kohota.
Korvapuustit: Kauli levyksi. Levitä täyte, kääräse rullalle ja leikkaa puusteiksi.
Pitko: Jaa taikina kolmeen osaan ja letitä pitko.
Kohota vielä, voitele kananmunalla ja ripottele mantelilastut päälle.

Paista korvapuustit 10-15 min 200 asteessa.

Paista pullapitko 15 min 175 asteessa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Hunajaiset korvapuustit tai pitko

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s